tisdag 11 januari 2011

En lat vallare med en ny app

Vallning tillhör inte en av mina favoritsysselsättningar. Eftersom det lutade åt violett klister med kallvalla ovanpå (?) ikväll så var det lätt att välja bort detta kladdalternativ och istället ta en tur med mina 90-tals skejtskidor. Tyvärr är det väl så att även dessa är missskötta och skriker efter lite paraffin (och mycket kärlek):

Det där med tejp kanske inte är så dumt ändå? Till helgen har i alla fall Susanne beställt tejp till sina. Fredagskvällen är vikt åt mys i vallaboden...

Kvällens tur då?  Jo, skejtskidorna (de utan paraffin) sög sig fast ordentligt men annars kändes både kroppen och tekniken riktigt bra  - riktigt njutbar åkning helt enkelt.  Det blev fyra varv på övre slingan på milen samt en liten skarv på svartvita spåret runt Sjulsarvsstugan för att njuta av utsikten över vinterstaden Falun. Det svartvita spåret är inte preparerat sedan det senaste snöfallet och blidvädret.


Jag testade en ny GPS-app till Iphonen ikväll, gratisappen  MotionX . Jag har testat Runkeeper innan och den är väl helt OK men Motion X är bättre pga två orsaker: bättre kartunderlag (kopplat till Google maps) och en pausfunktion som "stannar klockan" när du stannar, likt Garmin m.fl. Om tekniken är med oss så ser du kvällens tur här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar