Ett av många lyckade recept på en lyckad helgstartsfredag:
- Morgonspinn på Friskis (med Faluns mest prisvärda frukost) - En stackars tom cykel i lokalen i morse, och fin stämning (som vanligt alltså)
- Lunchpizza med jobbarkompisar, bl.a Gustav.
- Besök på glasbanken - kan det här vara något?:
Ser onekligen lovande ut./stef
SvaraRaderaOch hur smakade vinet?
SvaraRaderaGustav
Vinet är fortfarande oöppnat... , det blev det tyska veteölet istället.
SvaraRaderaJag är mycket nöjd med 1664 blanc och vinet gjorde sig mycket bra till maten i går. Den främsta skillnaden mellan denna Appassimento och den riktiga Amaronen är att druvorna Corvina, Rondinella och Oseleta torkar kortare tid för Appassimenton. Kan vara att vinet är blaskigare än Amaronen men helt klart ett gott alternativ.
SvaraRaderaHm, jag har visst en del kvar att lära. Än så länge nöjer jag mig med att det smakar gott. Fransk öl? Men eftersom det är en vetedito så är den uppsatt på inköpslistan.
SvaraRadera